روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند

1000 نظامی آمریکایی از سوریه به کویت، عراق و اردن منتقل می‌شوند

یک مقام آمریکایی اعلام کرد که یکهزار نظامی آمریکایی که قرار است از شمال سوریه خارج شوند، در عراق، کویت و احتمالا اردن مستقر خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 16
کد خبر: ۲۵۱۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از مقامات آمریکایی روز گذشته (سه شنبه) در گفت‌وگو با خبرگزاری «آسوشیتدپرس» اعلام کرد که یکهزار نیروی نظامی آمریکایی که از شمال سوریه خارج خواهند شد، در عراق، کویت و احتمالاً اردن مستقر می‌شوند.

 

طبق این گزارش، این مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود، تصریح کرد، نظامیان آمریکایی از «منبج» سوریه، محلی که پایگاههای مرزی در سال 2017 راه‌اندازی شده بود، خارج‌ شده‌اند و ادامه داد که این نظامیان آمریکایی در حال تحکیم مواضع خود هستند تا به زودی برای خروج از شمال سوریه آماده شوند.

 

این مقام آمریکایی تصریح کرد، آن دسته از نظامیان آمریکایی که در عراق مستقر می‌شوند، احتمالاً در عملیات‌های فرامرزی علیه تکفیری‌های داعش در سوریه مشارکت می‌کنند.

 

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اوایل هفته گذشته بعد از گفت‌وگوی تلفنی با «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه، بعد از تأکید بر عدم مشارکت در عملیات نظامی آنکارا در سوریه، خروج نظامیان آمریکایی از شمال سوریه را اعلام کرد و بعد از آن نیز «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد که صدها نیروی نظامی این کشور از مواضع خود در شمال سوریه عقب‌نشینی می‌کنند. (جزئیات بیشتر)

 

نیروهای نظامی ترکیه و تروریست‌های موسوم به «ارتش آزاد» سوریه از روز چهارشنبه (۱۷ مهر ماه) عملیات خود را در شمال و شمال شرق سوریه آغاز کردند و همچنان به تجاوز خود ادامه می‌دهند و علیرغم اعتراضات بین‌المللی، اردوغان همچنان تأکید دارد که حاضر به متوقف کردن این عملیات نیست.

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار